Vaptech

Обработка на метали

ВАПТЕХ притежава голям опит в областта на продуктите, услугите и технологиите за обработване на листов метал чрез пластична деформация.

ВАПТЕХ проектира и произвежда механични и хидравлични преси и цялостни производствени линии със системи за автоматизация. Отличните експлоатационни качества на произвежданото от дружеството пресово оборудване са основна предпоставка за успеха на продукцията на ВАПТЕХ на немския и полски пазар. Както с индивидуалните си решения, така и със стандартните си продукти по каталог, ВАПТЕХ предоставя икономическо изгодни, високопроизводителни и надеждни решения за своите клиенти.

МЕХАНИЧНИ ПРЕСИ

ВАПТЕХ предоставя разумни решения за надеждно и ефективно производство на малки, средни и големи метални части. Произвежданото от ВАПТЕХ оборудване за щамповане на листов метал се използва в редица индустрии, като производството на автомобилни компоненти, електрически и електронни части и битови уреди. Отличителни черти на произвежданите от ВАПТЕХ механични преси са:

• Висока конструктивна устойчивост и надеждност на производствения процес
• Свръхточност
• Лесна поддръжка
• Висока производителност
• Многофункционалност

ХИДРАВЛИЧНИ ПРЕСИ

В продължения на десетилетия ВАПТЕХ разработва и произвежда хидравлични преси с широк спектър на приложение. Конструкцията на хидравличната преса осигурява безопасно и надеждно обработване на широка гама от от материали, като неръждаема стомана, алуминий, стомана, мед/никел и т.н. Висококачествената технология, използвана от ВАПТЕХ за обработката на метали чрез пластична деформация, е най-вече приложима в производството на автомобилни части, домакински уреди, стоманени резервоари и редица други. Отличителни черти на произвежданите от ВАПТЕХ хидравлични преси са:

• Устойчивост - оптимизирана конструкция, осигуряваща продължителна експлоатация на оборудването
• Производителност - висока скорост на производството за сметка на ниските разходи за единица продукт
• Многофункционалност - може да се използва самостоятелно или като част от автоматизирана производствена линия
• Поддръжка - конструкцията на хидравличните преси предполага лесна поддръжка

Контакти

Отдел Обработка на метали
T: 00359 886 182 336
T: 00359 884 311 372
mf@vaptech.bg